Berta Puigdemasa, nascuda la primavera de 1987, és una arpista atípica.

De formació clàssica (Conservatori de Barcelona, Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, Koninklijk Conservatorium Den Haag, Conservatoire National Régional de Paris, École Normale de Musique de Paris i Université Paris Sorbonne), està en constant recerca d’innovació sonora, artística i cultural.
Als seus recitals i espectacles es fon sovint la música amb altres llenguatges artístics com la dansa, la poesia, les arts visuals, el teatre o la pintura.

Berta Puigdemasa no limita l’exercici del seu art a l'activitat de concertista. Ha estat professora de conservatori; organitza tallers de música centres educatius, centres penitenciaris, escoles de música, etc.; amb el projecte La Música és de tots i totes! proposa actuacions a espais publics per fer-hi descobrir la màgia de l’arpa, és directora del Curs Internacional d’Arpa Horta de Lleida que reuneix, en un entorn agrari, arpistes d’arreu del món un cop a l’any durant una estació diferent.

Artista enèrgica i alegre, transmet amb entusiasme la seva passió per la música obsequiant el públic amb interpretacions plenes de caràcter i tendresa.

<
>